1 PERCE ÉRKEZETT! HALÁLOS BALESET! Éppen családjához tartott haza ma délután.. Híres műsorvezetőnket gyászoljuk

Uncategorized Admin Sunday 14th July 2024

Szörnyű Baleset történt Húsvét Vasárnap: Két autó ütközött vasárnap kora este a 6-os főúton Szentlőrincnél, az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Egy héttel ezelőtt hárman haltak meg Szentlőrincnél. Két autó ütközött:

Egy Bükkösd irányából Szentlőrinc felé közlekedő személygépkocsi ütközött össze egy Pécs irányába haladó gépjárművel. Felismerhetetlenségig roncsolódott az autó. Azonnal meghalt a sofőr: A Bükkösd felől érkező autó vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A személyautó kidöntötte a STOP-táblát és letarolta a kereszteződésben lévő ház kerítését is. Középkorú férfi az áldozat: A Kékvillogó.hu úgy tudja, az egyik autóban egy középkorú férfi utazott, aki az egyik legnagyobb magyar kereskedelmi csatornán volt műsorvezető.

A férfitől a Facebookon búcsúznak ismerősei. Az egyik hozzászóló azt írja: Isten nyugosztaljon Nagy B. András.. Sose felejtjük a szép orgánumodat.. – Őszinte részvétünk a családnak! Címlapkép: Illusztráció.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *