Itt a drámai fordulat Vastag Csabáéknál! Amikor már senki nem számított rá, megtörténik

Uncategorized Admin Saturday 20th April 2024

Mindenkinek meglepetés ez. Az idei karácsony más lesz Vastag Csaba életében, mint az eddigiek, hiszen ez lesz az első, amit házaspárként ünnepel Evelinnel.

A Szentestét kettesben fogják tölteni a saját lakásukban, a gyönyörűen feldíszített fájuk mellett. Karácsony másnapján pedig nagy izgalmakkal mennek Veszprémbe – megtudtuk, hogy Csaba édesapja megenyhülni látszik menye irányába, és szeretettel várja őket a családi ünneplésre.

Csaba és Evelin reménykednek, hogy békésen le tudnak majd ülni az énekes szüleivel egy asztalhoz. Rettenetesen nehéz helyzetben volt Csaba, hiszen édesapja még a júniusi esküvőjükre sem ment el, mert nem nézte jó szemmel ezt a kapcsolatot. Hiába bizonygatta Csaba, hogy Evelin miatt hagyott fel a féktelen bulizásokkal, miatta gondolkodik a családalapítson, a szülőket nem érdekelte. Az énekesnek ez nagyon fájhatott, hiszen a mai napig nagyon szereti a szüleit, de imádja a feleségét is.

Ő senkivel sem akarta megszakítani a kapcsolatot. Úgy tudjuk, az édesapa, Dr. Vastag Sándor egyetemi professzor, vegyész ma már megértőbben áll a kapcsolathoz, és talán teljesen megbékélt, hiszen azt látja, hogy elsőszülött fia még soha életében nem volt ilyen boldog és kiegyensúlyozott. Az, hogy megállapodott Evelin mellett, a karrierjére is jó hatással van. Az énekesnek nagyon sűrű éve volt, éve közben ritkán jutott el a szülői házba, ezért is várja nagyon, hogy végre magához ölelhesse édesanyját, édesapját és találkozzon két öccsével, Balázzsal és Tamással is.

A fiatal házasok azt tervezik, hogy karácsony harmadnapján látogatnak el Evelin családjához, Zala megyébe, ahol a lány 9 testvére várja őket nagy szeretettel. A Vastag családban eddig két unoka van. A nagyszülők imádják Tamás fiait, de hamarosan bővülhet a család, hiszen Csaba készen áll az apaszerepre és nagyon megtetszett neki felesége népes családja, ahol mindig nagy a gyerekzsivaj.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *