1 PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset történet ma délután!

Uncategorized Admin Saturday 27th July 2024

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tatabánya térségében baleset történt. A 61-es km-nél korlátozás miatt hosszan torlódik a forgalom, ez pedig már akadályozza az M51-es autóúton és az 51-es főúton közlekedőket is.

Az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Dunaharaszti térségében két személyautó ütközött össze. A sérült járművek a belső sávot foglalják el, több km-es a torlódás.

A 32-es főúton, Pusztamonostor közelében, a 14-es km-nél baleset történt, félpályás útlezárás mellett váltakozó irányban halad a forgalom.

AZ 55-ös főúton, Mórahalom térségében két jármű ütközött össze. A 33-as km-nél az utat teljes szélességében lezárták.

Az M0-s autóút északi szektorán, az M3-as autópálya felé a 72-es és a 69-es km között burkolatjavítást végeznek, a külső és a kollektor ágat lezárták.

Az M1-es autópályán, Győr térségében a 113-as és a 125-ös km között új terelést építettek ki. Hegyeshalom felé a belső sáv és az ellenkező oldal belső sávja használható. Budapest felé a külső és a leállósáv vehető igénybe. A munkaterület három csomópontot is érint a győri elkerülő szakaszon, ezért aki Budapest felől jön és Győrbe akar letérni, az az átterelésnél ne menjen át a szemközti oldalra, maradjon a saját oldalán, mert csak onnan lehetséges a kihajtás a városba.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

fotók: illusztráció!

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *