MOST mondta be a híradó! Feldolgozhatatlan tragédia rázta meg az országot pár perce! Még leírni is szörnyű, hogy mi történt ezzel a lakodalomba tartó debreceni családdal! – RÉSZLETEK:

Uncategorized Admin Friday 3rd May 2024

Feldolgozhatatlan tragédia történt! Legkevesebb öten meghaltak! Szörnyű balesetet szenvedett a lakodalomba tartó MAGYAR család, senki nem élte túl! Frontális ütközésben öten életüket vesztették, köztük magyar állampolgárok is vannak.

Lengyelország délkeleti részén, a Szentkereszt vajdaság Boksycka települése melletti országúton történt a tragédia. A súlyos baleset áldozatai mind egy autóban ültek, amellyel egy a szembejövő sávból letért jármű karambolózott – közölte a lengyel rendőrség szóvivője.

A balesetet okozó sofőrt és 16 éves utasát sérülésekkel kórházba szállították. Úgy tudni, a balesetben egy 19, egy 53 és egy 72 éves férfi, illetve egy 18 és egy 38 éves nő haltak meg. Nem megerősített sajtójelentések szerint egy magyar családról van szó, amely éppen egy lakodalomba tartott. Címlapkép: Illusztráció.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *