Most robbant a hír! Halála után derült ki Lang Györgyi és Kulka János hatalmas titka! Ez sajnos mindenkit ledöbbentett:

Uncategorized Admin Sunday 14th July 2024

Megdöbbentő vallomást tett. Kulka János régóta jó barátja volt Lang Györgyinek, a halála után pedig nagyon megtört a színész. Úgy érzi, hogy mindenki magára hagyta, egykori barátai elfordultak tőle, beletörődött, hogy nem lesz már jobban.

“Nem változott semmi. Elfáradtam, beteg vagyok, állandó fáradtságot érzek, s vannak szavak amiket nehezen mondok ki. A nem szűnő fájdalom is megvisel. A jobb kezem gyenge” – mesélte Kulka, aki hét évvel ezelőtt kapott agyvérzést, de azóta sem érzi magát jól, nem lett azóta sem a régi önmaga. Bár járása javult, de nagy fájdalmai vannak, orvos testvére próbál rajta segíteni, heti egyszer jár gyógytornára is.

Kulka sorstársaként tekint a nemrég meghalt Lang Györgyire, akivel különleges kapcsolat volt köztük. A Pa-dö-dő néhai énekesnője is stroke-ot kapott korábban, melyből a színész segítségével épült fel, ő tanította újra beszélni.

“Györgyi meghalt, nagyon megviselt. Györgyi jó barátom volt. Tényleg! A legjobb. Ott ültem mellette, fogtam a kezét, simogattam az arcát, amikor elment. A halála előtt másfél hónappal azt mondta: elfáradtam, Jancsi. Érezte.

Tudta, hogy meghal, de nem beszélt róla. Mariann-nak elmondta, mit szeretne, ha majd… Okos volt. Igaz barát. Naponta mentem hozzá, jókat pletykáltunk, dumáltunk. Györgyi tele volt életigenléssel. Egyenes volt, kimondta, amit gondolt, egyszerre volt erőszakos és vicces nő. Nagyon szerettem. Nagy kegy, hogy körülvehettük őt. Csodásan ápolták. Az ápolónő ellátta, mi, a barátai mellette voltunk az utolsó percig. Akkor is, amikor az utolsó időben szinte állandóan csak aludt. Hányszor vittem az ebédet…” – mondta Kulka János, aki abban nem érzi a hasonlóságot kettejük között, hogy Lang Györgyit folyton körbevették barátok, tőle viszont mindenki elfordult.

“Azok, akiknek régen segítettem, akiket támogattam, ahol jótékonyságból fölléptem, mind elfelejtettek. Számukra nem vagyok. Szégyellem magam… ” – idézi a Blikk Kulka Jánost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *