Hatalmas a baj! Szörnyű hír érkezett Oszvald Marikáról

Uncategorized Admin Saturday 20th April 2024

Covidos lett Oszvald Marika, veszélyben a nagy családi karácsonya!

Aggódik, hogy lemarad a családi összejövetelről. Nagy családi karácsonyra készült Oszvald Marika, ám néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy koronavírusos. A Borsnak elárulta, a legrosszabb esetre is felkészültek, és ha máshogy nem lehetséges, az internet segítségével „csatlakozik” a családi ünnepséghez.

„Kényszerpihenőn vagyok, le kellett mondanom az összes tévés, rádiós felkérésemet és a fellépéseket is. Sajnos tavaly is ilyenkor lettem beteg, ezért szűk családi körben ünnepeltünk, viszont idén nagy terveink vannak. Összehoztam a rokonságot, csaknem húszan jönnek hozzánk. (…) De most, hogy covidos lettem, attól tartok, hogy a végén én nem fogok tudni részt venni az ünneplésben” – nyilatkozta szomorúan a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő.

Mint mondja, úgy döntöttek, karácsony reggelén mindenki csinál egy tesztet, és ha negatív eredményt mutat, akkor maradnak az eredeti tervnél, azaz összejön a család.

„Annak viszont nagyon örülök, hogy szerencsére nem robbantam le, influenzaszerű tüneteim vannak, leginkább a köhögést viselem nehezem” – mondta a bulvárlapnak.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *