MOST KAPTUK: Egy egész család meghalt köztük egy gyermek is a 81-es főúton történt balesetben – RÉSZLETEK és VIDEÓ:

Uncategorized Admin Friday 3rd May 2024

Borzalmas tragédia történt a 81-es úton: két felnőtt és egy gyermek veszítette életét.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a mai napon az országban több helyen is hatalmas hótömeg lepte el az utakat, így korábban a Zirci Önkormányzati Tűzoltóság is kijelentette, a Bakonyban leeső nagy mennyiségű hó miatt a hajnali óráktól kezdve folyamatosan dolgozik az egységük.

A közlekedést a havazás megnehezítette szombaton, sőt a 81-es főúton már a reggeli órákban rendőrök irányították emiatt a forgalmat, nemrég pedig halálos baleset történt, ami miatt az említett főutat teljes szélességében lezárták.

A katasztrófavédelem közölte, hogy Vérteskethely és Bakonysárkány között egy személyautó csúszott meg az úton, majd összeütközött egy betonkeverő járművel. A szörnyű ütközés következtében a személyautó az árokba borult, három utasával együtt. A kocsiban ülő két középkorú felnőtt és egy körülbelül tízéves gyerek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életüket vesztették, erről ír a Delta Hírek a Facebookon megosztott bejegyzésében.

Az elsődleges információk alapján egy család utazhatott az autóban, de a hatóságok egyelőre nem erősítették meg ezt a hírt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *