Sajnos igaz a hír! Itt a vége! DRÁMAI hír érkezett ma reggel Rippel Feriről! Rippel Feri nem bírta tovább

Uncategorized Admin Friday 3rd May 2024

Drámai hír érkezett ma reggel Rippel Feriről! Rippel Feri nem bírta tovább. Rippel Feri úgy gondolta, hogy legyőzhetetlen, de amikor veszített, még próbálkozott egy utolsó alkalommal.

Demcsák Zsuzsa azonban határozottan közölte vele, hogy el kell mennie! Az idei Farm VIP műsorfolyam során volt néhány ellentmondásos személyiség, és még nincs vége ennek az egésznek.

A TV2 híresség elemzőjének első szakaszában Rékasi Károly furcsa viselkedést mutatott, különösen Szabyessel szemben, de a fiatal youtubert is egyedi látásmód jellemezte a közös munka során, bár nem mindig pozitív értelemben.

Az utóbbi időben Rippel Feri viselkedése zavart okozott a nézőknek és a játékosoknak is. Változó dolgokat mondott, néha önmagával is ellentmondott. Nagyon magabiztos volt, és úgy döntött, hogy kihívja Johnnyt párbajra, miután ő kapta a legtöbb útilapot a többiektől, bár sejthette, hogy Johnny a testépítő feladatot fogja választani.

Johnny gyorsabban teljesítette a feladatot, így ő maradt, míg Rippel Feri saját taktikájának áldozataként kénytelen volt távozni. Feri még megpróbált utolsó kérdésekkel zavarni, hogy melyik leesett fémrúd kié lehet, de Demcsák Zsuzsa egyértelműen jelezte, hogy mindenki azt várta, hogy Feri hajlítsa meg azokat. A játékosok többsége nem volt szomorú Feri távozása miatt.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *