Elképesztő…Megmutatta ritkán látott csodaszép 2 lányát Fésűs Nelly:.Most mindenki elájult a fotó láttán.

Fésűs Nelly: A Színpad és a Család Büszkesége!

Fésűs Nelly már fiatalon megmutatta tehetségét az ének-zene tagozatos általános iskolában, majd a dráma tagozatos Ady Endre Gimnáziumban folytatta tanulmányait. Az érettségi után három évig a debreceni Csokonai Színházban dolgozott, majd elvégezte Gór Nagy Mária Színitanodáját. 1996 és 2002 között a Budapesti Operettszínházban szerepelt, és emellett a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, a Fiatalok Színházában, valamint a Békéscsabai Jókai Színházban is játszott.

Kevesen tudják, hogy Nelly három évig a budapesti Moulin Rouge dívája volt. Férje, Vajtó Lajos, büszke rá és a lányára, Elzára is, aki Nelly korábbi házasságából származó Csengével együtt boldog családot alkotnak. Lajos humorosan megosztotta, hogy a lányok „csajos buliként” utaztak el, miközben ő otthon maradt.

Fésűs Nelly életében a színház és a család egyaránt fontos szerepet játszik. Pályafutása és családi élete is azt mutatja, hogy lehet sikeresen egyensúlyozni a munka és a magánélet között, és hogy a szeretet és a támogatás mindenek felett áll.

Íme a boldog család, akiknek története inspirációt jelenthet mindannyiunk számára.