MOST ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, sávzárás. A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Három személyautó karambolozott az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Tata térségében. A 72-es km-nél csak a külső sáv járható. A torlódás 2-3 km-es.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Nagy-Duna hídon, a 16-os km-nél három személyautó koccant össze, két sávon halad a forgalom. A baleset mögött 3 km-es a torlódás. Odébb, ugyanezen az oldalon, Diósd térségében fix terelést építettek ki. A 9-es és 7-es km között a belső és a leálló sáv járható, közel 5 km-es a torlódás. Aki teheti, válasszon másik útvonalat!

Az M3-as autópályán, Budapest felé vezető oldalon, Gödöllő térségében kigyulladt egy személyautó. A 27-es km-nél egy sáv járható. A torlódás 2-3 km-es.Munkavégzés miatt torlódik a forgalom az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, az Örkényi csomópont után. A 57-es km környékén a munkaterület mögött 4-5 km-es a torlódás.A 493-as főúton, Nyírbátor térségében, a 19-es km-nél egy személyautó kerítésnek ütközött. A teljes útzárat feloldották, félpályás korlátozás van érvényben.

A 62-es főúton, Székesfehérvár határában, a 42-es km-nél egy autóbusz műszaki mentésre vár, a fél útpályát lezárták.A 2-es főúton, Rétságon az 54-es km-nél műszaki hibás teherautó vesztegel és félszélességben elfoglalja az útpályát, vezessenek óvatosan!Vasúti hídpillérnek ütközött egy személyautó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében, a 3225-ös jelű Szolnok-Jászkisér összekötő úton a 2-es km-nél. Az utat lezárták, kerülni csak jelentős kitérővel lehet.

Az M7-es autópályán, szeptember 2-a és 15-e között teljes szélességében lezárják a Kőröshegyi völgyhidat, karbantartási munka miatt. Mindkét irány forgalmát a 112-es km-nél lévő Zamárdi-felső és a 125-ös km-nél lévő Balatonszárszó csomópont között a 7-es főút felé terelik.A hőségriadóra való tekintettel változott a hétvégi kamiontilalom. 15.00 óra és 22.00 óra között, valamint holnap reggel 6.00 óra és 22.00 között van érvényben.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

fotók:illusztráció

Forrás