Hajnalban Borzalmas vonatbaleset történt! Utassokkal a fedélzeten balesetezett egy vonat. sajnos szomorú hírt kell közölnünk… Megtörtént a lehető legrosszabb:

Iskolakezdés előtt három nappal, pénteken gázolt halálra egy vonat egy 14 éves kislányt az egyik székesfehérvári átjáróban.

Viktóriának esélye sem volt a baleset túlélésére. Információink szerint zenét hallgatott, ezért nem hallotta az érkező szerelvény hangjelzését. A gyermek édesanyja összeomlott.

Meghalt a 14 éves lány

Péntek este Székesfehérváron, az egyik vasúti átjáróban halálra gázolt a vonat egy embert. Amint később kiderült, az áldozat egy 14 éves lány. Viktória Iszkaszentgyörgy élt családjával.

Zenét hallgathatott

Szemtanúk szerint a kamaszlány zenét hallgatott, és ez terelte el a figyelmét, illetve emiatt nem hallotta az érkező vonat hangjelzését, pedig a fénysorompó tilosat jelzett, amikor a lány a sínekre lépett. A Tények információi szerint pedig a lány összeveszhetett a párjával, ezért idegesen át akart szaladni a síneken egy barátjával, de ő már nem ért át…

Két vonat állt a helyszínen

“Munka után tartottam hazafelé kocsival. Egy ponton kiszúrtam egy tűzoltóautó fényeit. Közelebb érve a síneken egy álló vonatra lettem figyelmes. Már ekkor sejtettem, hogy nagy a baj. Annyit láttam, hogy a szerelvénynél helyszíneltek, illetve a másik vágányon egy másik vonat állt, ahová szerintem átszállították az utasokat” – mondta az egyik helyi lakos, aki nem sokkal a baleset után ért a helyszínre.

Rendőrök és tűzoltók helyszíneltek

“Az átjárót rendőrök és egy tűzoltókocsi zárta el. Aztán hazaértem és megtudtam, hogy egy kislány volt az áldozat. Mondanom se kell, összeszorult a gyomrom” – mondta a férfi a Borsnak.

“El kell engedni a kezét”

Viktória nevelőapja a Facebookon osztotta meg gondolatit a tragédiával kapcsolatban. A bejegyzésében arról írt, hogy a kislány kezét fogta, amikor óvodába vitte, mint ahogy akkor is, amikor Viktória rollerezni és aztán biciklizni tanult. A férfi ezek után fájdalmasan hozzátette, hogy a kezeket most el kell engednie.

Megszólalt a rendőrség

“2024. augusztus 30-án este Székesfehérváron, a Balatoni út és a Vásárhelyi utca kereszteződésénél található vasúti átjáróban egy Budapest felől Keszthelyre közlekedő vasúti szerelvény elgázolt egy figyelmetlensége miatt vasúti sínekre futó 14 éves lányt, aki ennek következtében a helyszínen elhunyt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja” – írta a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.