1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők,a forgalmat megállították.: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres!

Egy motoros életét vesztette a délután Hőgyész térségében történt balesetben. – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A rendőrség első információi még csak arról szóltak, hogy egy motoros esett el Hőgyész határában. A közlekedési baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett.

Balesetről érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére szeptember 3-án nem sokkal fél kettő után. A rendelkezésre álló adatok szerint a 65-ös főút 28-as kilométerszelvénye közelében, Hőgyész határában egy motoros lesodródott az útról és az út melletti árokba esett.

A rendőrség hivatalos oldalán fél nyolckor jelent meg a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye, amely már arról tudósított, hogy életét vesztette a motoros a délután Hőgyész térségében történt balesetben.

A közleményben arról írnak, hogy egy motoros közlekedett a 65-ös főúton Hőgyész térségében, amikor egy kanyarban eddig ismeretlen okból lesodródott az útról, és az út melletti bokros területre zuhant.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, azonban a gyors orvosi segítség ellenére sem sikerült megmenteni a 70 éves motoros életét.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. Az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.