1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők,a forgalmat megállították.: Közel 6 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 6 kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 04. 16:02

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Szalagkorlátnak csapódott egy kisbusz az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr elkerülő szakaszán. A 122-es km-nél a forgalom csak egy sávon halad. A kialakult torlódás több, mint 5 km-es, ezért aki teheti Győrön keresztül kerüljön!

Átszakította a szalagkorlátot egy tehergépjármű az M3-as autópályán, Hajdúnánás térségében. A 193-as km-nél sávzárásra készüljenek mindkét irányban!

Az M4-es autóút Törökszentmiklós felé vezető oldalán, Monor térségében kigyulladt a sztráda menti erdő. A 44-es km-nél a külső sávot elkerítették a járművek elől.

Két teherautó ütközött össze az M43-as autópálya határ felé vezető oldalán, Csanádpalota térségében. Az 54-es km-nél a forgalom csak egy sávon halad.

Két személyautó karambolozott a 26-os főúton, Szirmabesenyő térségében. Az 5-ös km-nél, a határ felé tartó oldalon egy sávot lezártak.

Kiégett egy személyautó a 43-as főúton, Klárafalván. A 18-as km-nél a fél útpályát lezárták.

Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon karbantartási munka folyik. Emiatt mindkét irány forgalmát a 112-es km-nél lévő Zamárdi-felső és a 125-ös km-nél lévő Balatonszárszó csomópont között a 7-es főút felé terelik. További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Forrás