Most érkezett!! Újabb csodálatos magyart nyelt el a Balaton: 🖤🕯

Újabb Tragédia a Balatonnál: Egy Napon Belül Két Ember Fulladt a Tóba. A Balatonnál ismét tragédia történt: A héten szerdán már a második ember fulladt bele a tóba.

Az információk szerint Fonyódnál egy férfi lett rosszul, és az 50 centiméteres vízbe fulladt. A Sonline beszámolója szerint a férfi barátjával együtt sétált be a vízbe, majd a barátja nem sokkal később észrevette, hogy a férfi az 50 centiméteres vízben fekszik. Azonnal a partra húzták és riasztották a mentőket, akik mentőhelikopterrel érkeztek a helyszínre.

Közel háromnegyed órán keresztül próbálták újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel. Az áldozat, mint késöbb kiderült H. István operettszínész volt.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Ezen a napon már a második ilyen tragédia történt a Balatonnál, ugyanis nem sokkal éjfél után Révfülöpnél is vízbe fulladt egy férfi.

A nyári szezonban több tragédia is történt már a tóban, és a vízirendészet többször felhívta a figyelmet a biztonsági szabályok betartására, különösen az úszás és a vízibicikli használata kapcsán​! címlapfotó:illusztráció!

Forrás