1perce érkezett! –váratlanul elhunyt. Tragikus hírt kaptunk – Gyászba borult az egész MAGYARORSZÁG! Hatalmas név távozott közülünk!

Mi okozta Mihályi Győző tragikus halálát? – Megszólalt egy közeli ismerőse!

Az ország még mindig sokkban van a hír hallatán, miszerint a Jászai Mari-díjas színművész, Mihályi Győző váratlanul elhunyt. A tragikus eseményről kedden számolt be a József Attila Színház, amely hirtelen villámcsapásként érte a színházi közösséget és a rajongókat. A színész halála körüli részletek továbbra is homályosak, de egy közeli ismerőse most megszólalt, és megosztotta, hogy mit tud a tragédiáról.

A Blikk jelentette, hogy Mihályi Győző hétfőn az esti órákban hunyt el, híres filmes és színházi szerepeivel, valamint szinkronszínészi munkájával mély nyomot hagyva maga után. Halálának híre hatalmas megrázkódtatást okozott szeretteinek, kollégáinak és a színházkedvelőknek.

Egy közeli ismerős megszólalt
A Bors egy névtelen forrásra hivatkozva számolt be arról, hogy Mihályi Győző egyik közeli ismerőse, aki nem sokkal a színész halála előtt még beszélt vele, kifejezetten vidámnak és energikusnak látta őt. Az ismerős így nyilatkozott a portálnak:

– Felfoghatatlannak tartom, hogy ez történt. Pár hete még beszéltem Győzővel, és nagyon vidámnak, boldognak tűnt. Tele volt célokkal és tervekkel. Sajnos az élet néha igazságtalan. Én úgy hallottam, hogy hirtelen szívmegállás okozta a halálát. Erre a tragédiára senki sem lehetett felkészülve – mondta az ismerős.

A színházi szakma és a közönség egyaránt mély gyászban van, hiszen Mihályi Győző különleges tehetségével és karizmájával évtizedekig ragyogott a magyar színpadokon. Az országban sokan emlékeznek rá szeretettel és tisztelettel, miközben hozzátartozói és barátai próbálnak megbirkózni a felfoghatatlan veszteséggel.