Drámai pillanatok a M3-as autópályán:

Uncategorized Admin Sunday 14th July 2024

Drámai pillanatok zajlottak le az M3-as autópálya bagi lehajtójánál, amikor egy 6 hetes gyermek légzése leállt. Szerencsére épp ott volt egy rendőr, aki megmentette a kisbaba életét.

Rendőrhöz rohant az apuka.

Az M3-as autópálya bagi lehajtójánál, egy kétségbeesett apuka szaladt oda az autópályán tartózkodó rendőrhöz, kezében a nem lélegző gyermekével. Kovács Márk zászlósban, a mozdulatlan fiúcska láttán, csak egy pillanatra állt meg az ütő, aztán mentőt kért a helyszínre.

Követték az utasításokat.

A rendőr az Országos Mentőszolgálat mentőhelikoptert és minden mást is riasztott, miközben telefonon adta az újraélesztési feladatokat. Márk és az apuka versenyt futottak az idővel, szavak, gondolkodás és megállás nélkül tették, amit a mentésirányító mondott.

Több mentőegység is a helyszínre érkezett.

Felsírt a gyerek!
A rendőr és az apuka a kisbaba arcát és szájat fújták, és dörzsölték a mellkasát. Egészen addig, amíg néhány perccel később meg nem hallották a gyermeksírást!

Kórházba vitték.
Közben megérkezett a mentőhelikopter, amely az M3-as autópályán szállt le, a mentőhelikopter orvosa megvizsgálta a babát, majd kórházba vitték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megkönnyezi a történetet.
Kovács Márk gyakorló apuka, egy hét és egy négyéves gyermeke van. Amikor elmesélte otthon a történetet, hangja többször is elcsuklott. Nem szégyelli, az eset óta többször is megkönnyezte azt a boldogságot, bár akkor az a 9 perc egy örökkévalóságnak tűnt. Pedig úgy volt, talán nem is tud aznap szolgálatba lépni, mert beteg gyermekeire vigyázott volna, de az egyik nagymama beugrott helyette, így munkába ment…

Kiemelt kép: mentőhelikopter az autópályán – Forrás: Facebook/Pest Vármegyei Rendőrfőkapitányság

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *