đŸ•ŻđŸ–€Kedves mindenki, kedves ismerƑsök! Ma reggel örökre elment az Ă©n egyetlen DezsƑ kisfiam… Mindössze 17 Ă©v jutott neki… – RÉSZLETEK:

Uncategorized Admin Saturday 27th July 2024

DezsƑ szĂŒlei összetörtek, elvesztettĂ©k gyermekĂŒket. A tini elƑre megtervezte, milyen legyen a sajĂĄt temetĂ©se. Mint megĂ­rtuk, a 17 Ă©ves DezsƑ a rĂĄkkal kĂŒzdött nĂ©gy Ă©vig, mindössze 14 Ă©ves volt, amikor rosszindulatĂș csontrĂĄkkal diagnosztizĂĄltĂĄk.

KĂŒzdelmekkel teli Ă©veket Ă©lt meg, 30 sugĂĄrterĂĄpiĂĄval Ă©s megszĂĄmlĂĄlhatatlan kemoterĂĄpiĂĄval, kĂ­nkeserves fĂĄjdalommal Ă©s hosszĂș szenvedĂ©ssel.

Amikor mĂ©g magĂĄnĂĄl volt, Ƒ vigasztalta a szĂŒleit. Sajnos a harcot vĂ©gĂŒl nem nyerte meg. A TĂ©nyek forgatĂĄsa utĂĄn pĂĄr ĂłrĂĄval a fiĂș a TĂĄbitha gyermekhospice hĂĄzban elhunyt, Ă©desanyja karjai között halt meg.

SzĂŒlei szerettĂ©k volna mĂ©ltĂł mĂłdon Ășgy eltemetni, ahogyan azt DezsƑ kĂ©rte tƑlĂŒk. A vĂ©gakarata az volt, hogy mĂ©ltĂł temetĂ©se legyen, Ășgy, ahogy Ƒ szeretnĂ© – a fiĂș maga vĂĄlasztotta ki a ruhĂĄit is. A temetĂ©s költsĂ©geiben a jĂł szĂĄndĂ©kĂș emberek segĂ­tettek a szĂŒlƑknek, a drĂĄga koporsĂłra is Ă­gy gyƱlt össze a pĂ©nz, aminek maradĂ©kĂĄt L.L. Junior ajĂĄnlotta fel.

Több szĂĄz fehĂ©r rĂłzsa borĂ­totta be a temetĂ©s helyszĂ­nĂ©t, rengetegen szerettĂ©k a fiĂșt. DezsƑ ekkor mĂĄr a fehĂ©r koporsĂłban fekĂŒdt. Sokan sĂ­rtak a mĂ©lyen vallĂĄsos fiĂștĂłl, egy pap bĂșcsĂșztatta el, a szĂŒlƑk bĂșcsĂșjĂĄt is Ƒ olvasta fel. A hĂłfehĂ©r koporsĂłban, gitĂĄrjĂĄval Ă©s bibliĂĄjĂĄval leeresztettĂ©k a földbe – Ășgy, ahogy azt utolsĂł napjaiban elkĂ©pzelte.

ForrĂĄs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *