Így néz ki most Berki Krisztián sírja. A látvány több, mint szívszorító

Uncategorized Admin Saturday 20th April 2024

Botrányos állapotban van Berki Krisztián sírja.
Egy civil férfi osztotta meg a nagy felháborodást keltő felvételt Berki Krisztián sírhelyéről, melyen alaposan bemutatta, hogy az milyen elhanyagolt állapotban van.

A botrányos videót sokan látták és nem is hagyták szó nélkül a látottakat, ismét Berki Mazsit okolják néhai férjének ápolatlan sírja miatt.

Berki Mazsi folyton tagadja az őt ért vádakat és magyarázkodik Berki Krisztián sírhelye miatt. Legutóbb azt állította, hogy ő sötétben ment ki Mindeneszentek napján a temetőbe, hogy egyedül tudja leróni a tiszteletét, bár senki sem látta. Sőt, korábban Berki szülei rendezgették fiuk elhanyagolt sírját.

A luxusözvegy még mindig a gyászidőszakkal sajnáltatja magát a nyilvánosság előtt, habár nyílt titok, hogy máris új kapcsolata van néhai férje egykori, gazdag jóbarátjával. Ezekre a híresztelésekre érdemben nem reagált az özvegy, de nem is tagadta a kapcsolatot. Berki Mazsi viselkedése és folytonos hazugságai miatt sem szimpatikus sokaknak, így többször érték már támadások Berki Krisztián sírhelye miatt is.

Most is őt kritizálják a videón látható állapotok miatt, bár időközben kiderült, hogy egy korábbi felvételről van szó – írja a Bors, akik kilátogattak a Farkasréti temetőbe azért, hogy megnézzék, hogy igazak-e a felvételen látottak. A lap által készített friss fotó alapján jelenleg rendezett Berki Krisztián sírja és még látható rajta a sok mécses, gyertya és virág, amit szerettei vittek november elején, de sírkövet még nem állítottak neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *